FOOD CORNER FRIETJE PRECIES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food Corner Frietje Precies. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 5:56 Keurig op tijd netjes afgeleverd
26 sep 2022 om 18:43 Het eten duurde ruim een uur tot het het er. Ook was het eten lauw, de patat was slap en de satesaus was gestolt. Ik ga hier niet meer bestellen
23 sep 2022 om 0:31 Heerlijk gegeten had een broodje lams shoarma en broodje kalfs donor waren allebei van top kwaliteit en snel geleverd
22 sep 2022 om 7:42 Patat was echt vies smaakte naar meel met frituurvet, berenhap leek hondenvoer dikke plakken ongaar en vies van smaak. Frikandel lekker kreeg alleen curry terwijl ik ketchup vroeg
18 sep 2022 om 20:46 Tijd indicatie 60 min. Ruim 1.5 uur gewacht. Meerdere keren gebeld maar werd gewoon niet opgenomen. Uiteindelijk was het eten er maar koud. Eerste en laatste keer besteld daar
18 sep 2022 om 2:59 heerlijk gegeten en snel bezorgd
18 sep 2022 om 0:15 Als ik wist dat het langer dan een uur zou duren had ik niet besteld. 22:00 besteld om half twaalf pas eten. Had even gebeld dat het langer zou duren. Dan had ik ws afbesteld en een volgende keer het tegoed gehad. Nu een vervelende ervaring. Zonde!
17 sep 2022 om 21:50 Lekkere sate saus hebben jullie.. Kip burgers zijn vers vlees heel anders dan diepvries burgers..
15 sep 2022 om 21:49 Goed gegeten! kapsalon was vers bereid en de knoflooksaus was onwijs lekker! AANRADER!!
15 sep 2022 om 18:44 De kapsalon is goed gevuld zeker een aanrader en vriendelijke mensen. Ga daar zeker weer bestellen
12 sep 2022 om 20:55 Het eten was erg lekker en de patatjes zijn lekker doorbakken. Heerlijk gegeten.
10 sep 2022 om 13:10 Het eten was lekker en snel bezorgd en nog warm suc6 en ga zo door ik ga zeker nog eens bestellen gr belinda